Contact Form

Send an Email. All fields with an asterisk (*) are required.

Lajmet e fundit

Leka/Po largohen maturantët, studentët, bluzat e bardha dhe truri i Shqipërisë.

Politikë

Leka/Po largohen maturantët, studentët, bluzat e bardha dhe truri i Shqipërisë.

Po largohen maturantët, studentët, bluzat e bardha dhe truri i Shqipërisë. 10 mijë maturantë u larguan jashtë vendit në vitin 2020.15 herë më shumë se me ardhjen e sektit të “Rilindjes.” Shqipëria...

Nuk ka trëndafil që e zbukuron maskën e zezë që mbani në turinj z. Kryeministër!

Politikë

Nuk ka trëndafil që e zbukuron maskën e zezë që mbani në turinj z. Kryeministër!

Nuk ka trëndafil që e zbukuron maskën e zezë që mbani në turinj z. Kryeministër! ➡️Pak për "pasojat e Tërmetit" dhe krekosjen prej mashtruesash të atyre që e kanë detyrë të...

Mjerimi me emrin RILINDJE

Politikë

Mjerimi me emrin RILINDJE

Nga Arjan Kllomollari:Mjerimi me emrin RILINDJE:Mjerim i ulur kembekryq ne sofren e pabuke te cdo shqiptari.Dhe si nje mik i paftuar, barkderr vazhdon vazhdon te gllaberoje cdo therrime te saj.Mjerim...