Sondazh

Banorët e Unazës së re Re në mbrojtje të kauzës së tyre duhet të:

Bota Shqiptare

Të mbrohemi nga kori i korbave?!

Të mbrohemi nga kori i korbave?!

Nga Skënder MULLIQI Moti po jetojmë në iluzione së në Kosovë do të bëhët mirë. Moti janë lënë anash proceset demokratike dhe shteti ligjor. Kurrë deri më sot nuk patem...

Albin Kurti masa të reja: Serbia ka ndërruar qasje, i kundërvihemi me masë reciproke

Albin Kurti masa të reja: Serbia ka ndërruar qasje, i kundërvihemi me masë reciproke

Albin Kurti ka sqaruar vendimet që ka marrë në mbledhjen e mbrëmshme Qeveria në detyrë, ku janë marrë masa shtesë të reciprocitetit ndaj Serbisë, është shkarkuar Bordi i Drejtorëve të...

Qeveria e Kosovës vendos masa të reja reciprociteti ndaj Serbisë

Qeveria e Kosovës vendos masa të reja reciprociteti ndaj Serbisë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur një mbledhje online në orët e vona të së shtunës, ku ka marrë vendim për të ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin gradual të reciprocitetit...