OPEN DAY – 21 MAJ 2022 Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Tuesday, 17 May 2022 09:04

Prej vitesh OPEN DAY është një traditë e bukur e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Pas dy vitesh të vështirë për shkak të pandemisë shkaktuar nga COVID-19, në datën 21 Maj 2022 Universiteti hap dyert për të mirëpritur maturantët nga e gjithë Shqipëria e për të vizituar ambientet e kampusit universitar si auditorët, bibliotekën, qendrën e gjuhëve, laboratorët, klinikat, fushën e futbollit e të gjithë hapesirat shplodhëse e argëtuese.

Në këtë ditë ju maturantë, do të mund të merrni informacionet e domosdoshme për diplomën evropiane dhe programet e studimit Mjekësi e Përgjithshme, Odontoiatri dhe Proteza Dentare, Infermieristikë, Fizioterapi, Farmaci, Ekonomi Ndërmarrjeje dhe Arkitekturë.

Ju do të keni mundësinë të takoheni me profesorët, koordinatorët, studentët dhe ish studentët të cilët tashmë janë histori suksesi të Universitetit tonë e që do të vihen në dispozicionin tuaj për çdo pyetje apo informacion.

Organizatorët kanë përgatitur surpriza dhe dhurata për pjesëmarrësit në OPEN DAY ndaj, merrni me vete shokët ose prindërit tuaj dhe planifikoni ta kaloni paraditen e ditës së shtunë 21 maj 2022 pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Kampusi universitar do të qëndrojë i hapur për të gjithë ju nga ora 09.00- 14.00.

Mirë u takofshim në OPEN DAY!

Ju kujtojmë se për çdo informacion mund të drejtoheni pranë Zyrës së Pranimeve në UKZKM

(tel: 04 227 3290) ose duke klikuar në website-n tonë: www.unizkm.al.

Login to post comments

Lajmet e fundit

Bashkia e Tiranës nuk ka vende në kopshte e çerdhe për 80% të fëmijëve

Politikë

Bashkia e Tiranës nuk ka vende në kopshte e çerdhe për 80% të fëmijëve

  80% e fëmijëve në moshë çerdheje dhe kopshti në Bashkinë e Tiranës nuk gjejnë dot një vend në strukturat publike. Prindërit rrëfejnë se pranimi i fëmijëve kryhet përmes procedurave diskriminuese...

3 të vrarë në Memaliaj/ Vritet babai i Tik Kalemit, viktimë dhe kamarieri e një klient i lokalit

Kronikë

3 të vrarë në Memaliaj/ Vritet babai i Tik Kalemit, viktimë dhe kamarieri e një klient i lokalit

Një atentat mafioz me tre viktima dhe një të plagosur është regjistruar mesnatën e kaluar në Memaliaj, ku shënjestër e atentatit kanë qenë anëtarë të fisit Kalemi. Sipas autoriteteve policore, ngjarja...

Vetëvrasja e Ibros, pas sekuestrimit të miliona eurove dhe mikrobankës së kredive: Akuzat ndaj tij dhe grupit

Kronikë

Vetëvrasja e Ibros, pas sekuestrimit të miliona eurove dhe mikrobankës së kredive: Akuzat ndaj tij dhe grupit

  Vetëvrasja e Olsi Obros, njerit prej të akuzuarëve për mashtrimin e rëndë të qytetarëve duke i zhvatur me mikrokreditë, bashkëshortja e të cilit gjithashtu Elda Ibro, administratore e Micro Credit Albania...