Nga Kastriot Dervishi Marrëveshjet ekonomike të planeve të përbashkëta dhe bashkimit doganor e unifikimit të monedhës janë ndër më poshtërueset…
Nga Kastriot Dervishi Më 27.11.1946 në Beograd u nënshkrua “Traktatit mbi koordinimin e planeve ekonomike, bashkimin doganor dhe barazimin e…
Nga Kastriot Dervishi Data 27.12.1946 është një ditë e madhe për komunistët e Shqipërisë. Këtë ditë, me vendimet numër 388…
Nga Kastriot Dervishi Më 23 qershor – 2 korrik 1946, Enver Hoxha zhvilloi një vizitë në Jugosllavi. Përveç Kosovës brodhi…
Nga Kastriot Dervishi Partia Komuniste Shqiptare që drejtohej nga Enveri, i dhuroi Këshillit të Ministrave që drejtohej nga Enveri, një…
Nga Kastriot Dervishi Foto Nini vdiq në birucat e Seksionit të Sigurimit të Sarandës më 31.7.1947 në moshën 26 vjeçare.…
Nga Kastriot Dervishi Me vendimin nr.609, datë 31.10.1946 të Gjykatës Ushtarake të Tiranës u dënua një grup opozitar i përbërë…
Nga Kastriot Dervishi Dom Mark Dushi (1922-1968), lindur në Gjakovë e banues në Tiranë në vitin 1952 ishte me shërbim…
Një prej terroristëve më të njohur ndërkombëtarë Josif Visarionoviç Stalini, deri në vitin 1990 nderohej me buste, shtatore dhe emërtesa.…
Nga Kastriot Dervishi Përveç burgosjeve e keqtrajtimeve sistematike, veçimit në kampe, shqiptarët nga Kosova edhe internoheshin nga regjimi i Enver…
Nga Kastriot Dervishi Antikosovarizmi dhe dasia krahinore, kanë qenë tipare dalluese të Partisë Komuniste Shqiptare, qysh kur këtë e krijuan…
Nga Kastriot Dervishi I shtrenjti shoku Manush Në nenin 63 të ligjit nr.9154, datë 6.11.2003 “Për arkivat”, përcaktohet se “arkivat…

Lajmet e fundit

Nuk është mish derri, por kodi i Ndragheta-s

Politikë

Nuk është mish derri, por kodi i Ndragheta-s

  Nga Enkel Demi Ka një zakon rilindas që pas çdo skandali kërkohet qesharakja, në mënyrë që e pabëra të bëhet e pabesueshme. Kështu u reagua edhe për përgjimet e organizatës mafioze...

Xhixho: Të drejtat e grave, lufta ndaj dhunës dhe politikat për barazinë gjinore janë prioritete kryesore të LSI

Politikë

Xhixho: Të drejtat e grave, lufta ndaj dhunës dhe politikat për barazinë gjinore janë prioritete kryesore të LSI

  Nënkryetarja e LSI-së, Erisa Xhixho gjatë fjalës së mbajtur në prezantimin e programit elektoral për zgjedhjet e 25 prillit, tha ndër të tjera se të drejtat e grave dhe vajzave...

Programi i LSI për ZONAT E LIRA EKONOMIKE/PROJEKTI PER DURRËSIN.

Politikë

Programi i LSI për ZONAT E LIRA EKONOMIKE/PROJEKTI PER DURRËSIN.

Programi i LSI 🌹 për ZONAT E LIRA EKONOMIKE PROJEKTI PER DURRËSIN📍 DURRËSI 1️⃣ DHE DURRËSI 2️⃣: ➡️ Gjenerim të mijëra vendeve të reja pune.➡️ Projekt me incentiva fiskale që thithin...