Pak më parë është dorëzuar nga opozita në KQZ kërkesa për regjistrimin e koalicionit për zgjedhjet lokale të 14 majit.

 

Drejtuese e koalicionit do të jetë Partia e Lirisë.

Në kërkesë zbulohet se koalicioni do të njihet me emrin “Bashkë Fitojmë” si dhe sigla e cila do të përdoret në fushatë dhe në fletën e votimit.