Jorge Navarro Sánchez dhe Luis Gerardo Rivera ishin duke provuar një skenë të enjten kur ndodhi incidenti, tha Televisa në një deklaratë.

“Lutjet tona janë me familjet e Jorge dhe Luis Gerardo, të cilëve ne iu dërgojmë ngushëllimet tona”, tha rrjeti.

Producentët e shfaqjes ishin duke punuar me autoritetet e qytetit të Meksikës, tha rrjeti, por nuk u lëshuan më shumë detaje rreth vendndodhjes së saktë të incidentit.

Navarro Sánchez dhe Rivera ishin duke filmuar sezonin e tretë të “Sin Miedo a la Verdad”.

Shfaqja, me protagonist aktorin Alex Perea, doli premierë në vitin 2018 dhe tregon historinë e një hakeri të ri ndërsa ai ndihmon viktimat e krimit, sulmit në internet dhe korrupsionit.

Përveç rolit të tij në shfaqjen e Televisës, Navarro Sánchez së fundmi u shfaq në filmin “Monarca” të Netflix. Rivera ishte pjesë e kastit të serialit televiziv popullor të Telemundo “El Señor de los Cielos”.