Nga Kastriot Dervishi Dokumenti bashkëlidhur është një shkresë e Ministrisë së Financave, nënshkruar nga zëvendësisht ministri Luigj Gurakuqi. Shkresa mban…
Nga Kastriot Dervishi Ndonëse Shqipëria nuk llogaritej në vendet fituese të Luftës së Parë Botërore, në fund të vitit 1920,…
Nga Kastriot Dervishi Më 21.6.1946, teksa gjykohej Koalicioni Demokratik, së sallën e gjyqit, prokurori Nevzat Haznedari deklaroi se të internuarit…
Nga Kastriot Dervishi Shkurte Pal Vata (1952-1967) nga Peci i Dukagjinit, ishte vullnetare në hekurudhë kur më 20.10.1967 e mbuloi…
Më 14 dhjetor 1990, në Elbasan u zhvillua një demonstratë antikomuniste, në të cilën u hodhën paraullat: “Enver – Hitler”,…
Nga Kastriot Dervishi Sot është 30-vjetori i një ngjarjeje të madhe për Shkodrën dhe mbarë Shqipërinë. Për herë të parë,…
Më 2.4.1991, Presidiumi i Kuvendit Popullor dhe Këshilli Presidencial, zhvilluan një mbledhje të përbashkët me objekt zgjedhjet kuvendore të 31…
Nga Kastriot Dervishi 30 vjet më parë, më 11.12.1990, pasdite, në Kavajë u zhvillua një demonstratë antikomuniste që zgjati rreth…
Nga Kastriot Dervishi Në Paris u mbajt më 29 korrik-15 tetor 1946 një konferencë paqeje, me synimi shqyrtimin e projekttraktateve…
Për ish ministrin e Ministrinë e Ekonomisë Kombëtare në vitet 1943 – 1944, Ago Agaj, (1887 – 1994), gazeta “Bashkimi”…
Për ngjarjet e dhjetorit 1990, i rëndësishëm është fakti për atë që dëshmon dokumentacioni i trashëguar në ditët tona. Komunikimi…
Nga Fritz Radovani Me daten 22 Nandor asht Dita e Alfabetit Shqip, që u punue në Shoqninë “Bashkimi” të Shkodres…

Lajmet e fundit

Xhixho: Të drejtat e grave, lufta ndaj dhunës dhe politikat për barazinë gjinore janë prioritete kryesore të LSI

Politikë

Xhixho: Të drejtat e grave, lufta ndaj dhunës dhe politikat për barazinë gjinore janë prioritete kryesore të LSI

  Nënkryetarja e LSI-së, Erisa Xhixho gjatë fjalës së mbajtur në prezantimin e programit elektoral për zgjedhjet e 25 prillit, tha ndër të tjera se të drejtat e grave dhe vajzave...

Programi i LSI për ZONAT E LIRA EKONOMIKE/PROJEKTI PER DURRËSIN.

Politikë

Programi i LSI për ZONAT E LIRA EKONOMIKE/PROJEKTI PER DURRËSIN.

Programi i LSI 🌹 për ZONAT E LIRA EKONOMIKE PROJEKTI PER DURRËSIN📍 DURRËSI 1️⃣ DHE DURRËSI 2️⃣: ➡️ Gjenerim të mijëra vendeve të reja pune.➡️ Projekt me incentiva fiskale që thithin...

Ish-Prokurori i Përgjithshëm/ Adriatik Llalla rekurs në Gjykatën e Lartë, kundërshton vendimin e GJKKO

Politikë

Ish-Prokurori i Përgjithshëm/ Adriatik Llalla rekurs në Gjykatën e Lartë, kundërshton vendimin e GJKKO

  Ish-Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla kundërshton vendimin e Apelit të GJKKO për rikthimin e sekuestrove të pasurive të tij.   Llalla është drejtuar me rekurs në Gjykatën e Lartë për të kundërshtuar...